Συνειδητοποίησε και απελευθέρωσε τις κρυμμένες σου δυνατότητες ΣΗΜΕΡΑ

Ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις οτιδήποτε σε κρατάει πίσω. Μαζί θα σχεδιάσουμε την στρατηγική με την οποία θα απολαύσεις την ζωή που ονειρεύεσαι.

Έλεγχος Χημείας

Η χημεία που έχουμε με κάποιον, αυτή η αίσθηση μεταξύ δύο ανθρώπων που μοιράζονται μια ιδιαίτερη σύνδεση, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η συμβουλή μου είναι, ποτέ μη μένεις σε οποιαδήποτε σχέση όταν ‘κάτι δε σου κολλάει’. Αυτή, η δωρεάν συνεδρία, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για να διαπιστώσουμε αν είμαι εγώ ο σωστός άνθρωπος που θα σε βοηθήσει και πόσο άνετα αισθάνεσαι να με εμπιστευτείς.

15 λεπτά - Χωρίς Χρέωση

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Online ή μέσω τηλεφώνου

Μερικές φορές είναι δύσκολο για κάποιον να παρευρεθεί σε μία συνεδρία  από κοντά.  Οποιοσδήποτε κι αν είναι ο λόγος, οι online ή τηλεφωνικές συνεδρίες είναι εξίσου αποτελεσματικές και θα συζητήσουμε τα ίδια θέματα όπως εάν ήταν μία συνεδρία με φυσική παρουσία.  Έχοντας την άνεση του σπιτιού σου,  του γραφείου ή ακόμα και  κατά τη διάρκεια των διακοπών σου, μπορείς να κάνεις μία συνεδρία μαζί μου,  αφού έχουμε προγραμματίσει την ακριβή ώρα.

50 λεπτά - 90 ευρώ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συνεδρία από κοντά

Συνεδρίες από κοντά πραγματοποιούνται εφόσον έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων. Το μέρος όπου θα λάβει χώρα η συνεδρία μπορεί να είναι στο γραφείο μου στη Γλυφάδα ή στο κέντρο.  Εναλλακτικά, σε περίπτωση που αισθάνεσαι πιο άνετα να πραγματοποιηθεί η συνεδρία σε κάποιο άλλο μέρος ή περιοχή μπορούμε να το συζητήσουμε.  Μη διστάσεις να ζητήσεις οτιδήποτε πιστεύεις ότι θα έκανε το χρόνο μας μαζί πιο εποικοδομητικό.

 50 λεπτά - 90 ευρώ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ