1. Εισαγωγή

Όποτε έρχεστε σε επικοινωνία με τον ΙΣΤΟΤΟΠΟ (glagios.gr) ή χρησιμοποιείτε κάποια από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ,μας γνωστοποιείτε προσωπικές πληροφορίες (ΔΠΧ, δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα).

Σκοπός αυτής της Πολιτικής Απορρήτου είναι να σας ενημερώσει (ως φυσικό πρόσωπο) σχετικά με τι Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα (ΔΠΧ) συλλέγουμε, γιατί τα συλλέγουμε, ποιο είναι το νομικό πλαίσιο που επιτρέπει την επεξεργασία τους και πως μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, δηλαδή να μας ζητήσετε ενημέρωση, τη διαγραφή τους, την πιθανή επικαιροποίησή τους, κλπ.

Επίσης, δείχνει τη συμμόρφωσή μας με τη νομοθεσία και ειδικότερα με τον Κανονισμό EΕ 679/2016, για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΔΠΧ), και το σεβασμό μας για την προστασία της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας των ΔΠΧ.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για ΔΠΧ που εσείς μας παρέχετε καθώς και για ΔΠΧ που εμείς συλλέγουμε, στο πλαίσιο άσκησης των δραστηριοτήτων μας και ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας στις 25.0.19 και αντικαθιστά κάθε προηγούμενη έκδοση. Απευθύνεται δε σε κάθε φυσικό πρόσωπο που έχει ή σκοπεύει να έχει οποιοδήποτε είδος σχέσης με εμάς.

Επειδή η Πολιτική Απορρήτου δύναται να τροποποιείται κατά καιρούς, σας προτείνουμε, κάθε φορά πριν τη χρήση των ιστοσελίδων μας, να τη διαβάζετε.

  1. Ποιοι είμαστε

O ΙΣΤΟΤΟΠΟS (glagios.gr) είναι η προσωπική σελίδα του Γεώργιου Λάγιου με την οποία επικοινωνεί με το κοινό του.

  1. Τι ΔΠΧ επεξεργαζόμαστε

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα (ΔΠΧ) είναι κάθε πληροφορία μέσω της οποίας μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, η ταυτότητά σας ως συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο.

Εμείς, υποχρεωτικά, επεξεργαζόμαστε (δηλαδή: συλλέγουμε, καταχωρούμε, αποθηκεύουμε, διαγράφουμε) ΔΠΧ στο πλαίσιο άσκησης των επιχειρησιακών μας λειτουργιών και, συχνά, στο πλαίσιο της συμμόρφωσής μας με τη νομοθεσία και κανονισμούς.

Εσείς (ως φυσικό πρόσωπο) δεν είστε υποχρεωμένοι να μας παρέχετε τα ΔΠΧ που μπορεί να σας ζητήσουμε, αλλά, στην περίπτωση άρνησής σας, είναι πιθανόν να μη μπορούμε να σας παρέχουμε προϊόντα ή υπηρεσίες ή να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας με συνέπεια, ταχύτητα και ποιότητα.

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, συνεργάζεστε μαζί μας, ή μας θέτετε ερωτήματα, μπορεί να σας ζητήσουμε σχετικές προσωπικές πληροφορίες (ΔΠΧ) όπως: όνομα, ,email, τηλέφωνο, κα, ανάλογα με το είδος της μεταξύ μας σχέσης.

  1. Πως συλλέγουμε τα ΔΠΧ που επεξεργαζόμαστε

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορεί να είναι:

  • ΔΠΧ που μας αποστέλλετε ή μας δίνετε εσείς (πχ κατά την επικοινωνία σας μαζί μας)
  • ΔΠΧ που εμείς συλλέγουμε με αυτόματο τρόπο (πχ κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας)

Κατά κανόνα, τα ΔΠΧ που επεξεργαζόμαστε προέρχονται από την οικειοθελή γνωστοποίησή τους για κάποιον από τους παρακάτω λόγους:

  • Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα / τις υπηρεσίες μας.
  • Πληροφορίες που μας γνωστοποιήσατε κατά την επικοινωνία σας μαζί μας (πχ εγγραφή).
  • Χρησιμοποιούμε διάφορα είδη τεχνολογιών για τη συλλογή και αποθήκευση των πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης cookies (βλ. §7).
  • Η ιστοσελίδα μας συλλέγει πληροφορίες (όπως διεύθυνση ΙΡ, μηχανή αναζήτησης, ….) που χρησιμοποιούνται για δραστηριότητες όπως ο υπολογισμός των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, προσδιορισμός σημείων ενδιαφέροντος των επισκεπτών, αποτελεσματικότητα επικοινωνίας, κλπ.
  • Εσείς έχετε ζητήσει κάποια πληροφορία ή ενημέρωση.
  • Θελήσατε να παρευρεθείτε ή παρευρεθήκατε σε μια δική μας εκδήλωση.
  • Έχετε εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μας ενημερωτικό δελτίο.
  • Έχετε εκδηλώσει το ενδιαφέρον σας για πρόσληψη ή συνεργασία μαζί μας.
  • Ως εκπρόσωπος του οργανισμού όπου εργάζεστε.

Επίσης, λαμβάνουμε προσωπικές πληροφορίες έμμεσα, στα ακόλουθα σενάρια:

  • Έχουμε συλλέξει προσωπικές πληροφορίες ως μέρος μιας έρευνας.
  • Από τους εταίρους ή συνεργαζόμενους με εμάς οργανισμούς.
  • Είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες από διαφημιστικά δίκτυα, πελάτες μας ή τρίτους, για να σας ενημερώσουμε για θέματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
  • Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι διαθέσιμα στο κοινό.

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, διατηρούμε αρχείο των μηνυμάτων επικοινωνίας μας ώστε να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε. Δεν επιτρέπουμε σε μη εξουσιοδοτημένες οντότητες, ειδικά χωρίς τη συγκατάθεσή σας, την πρόσβαση στις πληροφορίες σας.

  • Η ιστοσελίδα μας συλλέγει τις εξής πληροφορίες μέσα από τον κώδικα τρίτων υπηρεσιών:
  • Μηχανή Αναζήτησης
  • Διεύθυνση IP
  • Γλώσσα
  • Χώρα
  • Πόλη
  • Ζώνη ώρας
  • Λειτουργικό σύστημα
  • Συσκευή
  • Ανάλυση οθόνης
  • Ώρα παραμονής στον ιστότοπο
  • Σελίδες περιήγησης
  • Πάροχο Διαδικτύου
  • Ταχύτητα Σύνδεσης

Οι τρίτες υπηρεσίες που συλλέγουν τα στοιχεία αυτά είναι οι εξής:

  • AT Internet
  • Google Analytics
  • Google Maps
  • Google AdWords
  • Google AdExchange
  • Facebook Pixel

Επιπλέον, σας ζητάμε το email σας προκειμένου να εγγραφείτε στο newsletter μας.

  1. Πως χρησιμοποιούμε τα ΔΠΧ

Χρησιμοποιούμε (επεξεργαζόμαστε) τις πληροφορίες που συλλέγουμε, όπως περιγράφεται παραπάνω, μόνο για συγκεκριμένο σκοπό. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τα δικά σας δεδομένα όταν υπάρχει νομική βάση για την επεξεργασία τους, και με σκοπό να:

  • σας παρέχουμε εξατομικευμένες και επικαιροποιημένες υπηρεσίες και/ή προϊόντα,
  • επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για νέες υπηρεσίες ή προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν,
  • επεξεργαστούμε την πληρωμή σας ή να αποτρέψουμε ή εντοπίσουμε ενδεχόμενες απάτες,
  • ανταποκριθούμε σε παράπονα ή ερωτήματα που μας έχετε θέσει,
  • υλοποιήσουμε το πλαίσιο της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου,
  • αναπτύξουμε και βελτιώσουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις μεθόδους επικοινωνίας και τη λειτουργικότητα των ιστοσελίδων μας,
  • παρέχουμε εξατομικευμένες επικοινωνίες και στοχευμένη διαφήμιση.
  1. Πόσο καιρό κρατάμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρειάζεται, ανάλογα με το σκοπό της επεξεργασίας τους και την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Για παράδειγμα, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα δικά σας ΔΠΧ για να ανταποκριθούμε σε αιτήματα, παράπονα ή ερωτήματά σας. Εάν δεν χρειαζόμαστε πλέον ΔΠΧ τα διαγράφουμε ή τα καταστούμε ανώνυμα αφαιρώντας όλες τις λεπτομέρειες που σας αναγνωρίζουν.

Επιπλέον, η διάρκεια τήρησης (αποθήκευσης) των προσωπικών δεδομένων, εξαρτάται από τη νομιμοποιητική βάση της επεξεργασίας, όπως:

  • Στην περίπτωση όπου η νομιμοποιητική βάση της επεξεργασίας είναι η επιδίωξη των εννόμων συμφερόντων μας, η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται για όσο χρόνο κρίνεται απαραίτητο για την επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού καθώς και για όσο χρόνο ακόμα απαιτείται μέχρι να παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τυχόν σχετικών αξιώσεων.
  • Σε περίπτωση όπου τα προσωπικά δεδομένα παρέχονται συναινετικά από τα ίδια τα φυσικά πρόσωπα, πχ στο πλαίσια της επικοινωνίας σας μέσω της ιστοσελίδας μας ή της εγγραφής σας σε κάποια από τις υπηρεσίες μας, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για όσο χρόνο θα διατηρούμε συμβατική σχέση μαζί σας (τόσο σε έντυπη, όσο και σε ηλεκτρονική μορφή) ή μέχρι να αρθεί η δοθείσα συγκατάθεση ή για περίοδο που ορίζεται από τις φορολογικές αρχές ή τις μονάδες χρηματοοικονομικής έρευνας.

Μπορείτε επίσης να διακόψετε μια εγγραφή ή άλλη επικοινωνία μέσω των επιλογών των ιστοσελίδων όπως η ‘’απεγγραφή’’ με click στον κατάλληλο σύνδεσμο (link).

  1. Με ποιους μοιραζόμαστε τα δικά σας ΔΠΧ

Δεν γνωστοποιούμε ή μοιραζόμαστε ΔΠΧ με άλλες εταιρείες, οργανισμούς και μεμονωμένα άτομα, για σκοπό άμεσης ή έμμεσης διαφήμισης και επικοινωνίας. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας μόνο για το σκοπό για τον οποίον μας τα υποβάλλατε ή τα συλλέξαμε και στο πλαίσιο αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Γνωστοποιούμε ή μοιραζόμαστε ΔΠΧ με τρίτους στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Όταν πραγματοποιείτε ηλεκτρονική πληρωμή για υπηρεσίες της ιστοσελίδας, θα μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα σας με πιστωτικά ιδρύματα, στο βαθμό που αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για την πραγματοποίηση της πληρωμής και την αποφυγή δόλιας χρήσης πιστωτικής κάρτας, κ.λ.π.. (παρακαλώ να έχετε υπόψη σας πως η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τη χρήση που ενδεχομένως πραγματοποιηθεί από έκαστο πιστωτικό ίδρυμα).
  1. Τα δικαιώματά σας

Οι πελάτες μας, οι χρήστες των υπηρεσιών μας και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας έχουν, στο πλαίσιο του Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, τα παρακάτω δικαιώματα (που δεν θα πρέπει να είναι σε αντίθεση με τη σχετική νομοθεσία). Ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητα σας πριν προχωρήσουμε στο αίτημα για άσκηση ενός δικαιώματός σας, (δείτε και §10).

Τα δικαιώματά σας, σχετικά με τα ΔΠΧ, είναι:

  • Δικαίωμα στην ενημέρωση: Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε σαφείς και κατανοητές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων και των δικαιωμάτων σας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου σας παρέχει σχετικές πληροφορίες.
  • Δικαίωμα πρόσβασης & διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση, να διορθώνετε ή να ενημερώνετε τα προσωπικά σας δεδομένα ανά πάσα στιγμή.
  • Δικαίωμα στην φορητότητα: Μπορείτε να λάβετε τα ΔΠΧ τα οποία μας έχετε παράσχει, σε δομημένη, αναγνώσιμη και διαλειτουργική μορφή, και να τα διαβιβάσετε σε άλλο οργανισμό. Το δικαίωμα αυτό σας παρέχεται όταν τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν παρασχεθεί βάσει της συγκατάθεσής σας ή στο πλαίσιο εκτέλεσης μιας σύμβασης.
  • Δικαίωμα διαγραφής ΔΠΧ: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, σε ορισμένες περιπτώσεις. Η άσκηση του δικαιώματός σας μπορεί πάντα να γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της σχετικής νομοθεσίας (π.χ. δεν μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή ΔΠΧ όταν το εργατικό δίκαιο ή οι φορολογικές αρχές απαιτούν διαφορετικά).
  • Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας των ΔΠΧ: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να περιορίσουμε την επεξεργασία των ΔΠΧ, σε ορισμένες περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας για άμεσο μάρκετινγκ.
  • Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Ανεξάρτητη Αρχή για την Προστασία των ΔΠΧ http://www.dpa.gr/ ή σε οποιαδήποτε εθνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με το πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Δικαίωμα άρσης της συγκατάθεσής σας: Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασίας ΔΠΧ, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή (αν το κάνετε, δεν σημαίνει πως είναι παράνομο ότι κάναμε με την έγκυρη συναίνεσή σας μέχρι την ημερομηνία άρσης της). Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία ΔΠΧ ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία που αναφέρονται στην §13 ” Επικοινωνήστε μαζί μας ”.

Σχετικά με τον τρόπο άσκησης των δικαιωμάτων σας, δείτε στην § 10.

Περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τα δικαιώματά σας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων (http://www.dpa.gr/) ή σε οποιαδήποτε εθνική αρχή προστασίας δεδομένων στη χώρα σας.

  1. Οι Υποχρεώσεις μας

Μεταξύ των υποχρεώσεών μας συμπεριλαμβάνεται η αρχή της λογοδοσίας, όσον αφορά τις αρχές που διέπουν την επεξεργασία ΔΠΧ (νομιμότητα, αντικειμενικότητα και διαφάνεια, περιορισμός του σκοπού της επεξεργασίας, ελαχιστοποίηση ΔΠΧ, ακρίβεια ΔΠΧ, περιορισμός περιόδου αποθήκευσης, ασφάλεια, ακεραιότητα, και εμπιστευτικότητα).

Επεξεργαζόμαστε ΔΠΧ μόνο εφόσον ισχύει μια από τις παρακάτω νομιμοποιητικές προϋποθέσεις (νομική βάση). Προσδιορίζουμε τη νομική βάση, για την επεξεργασία των ΔΠΧ, ανάλογα με τον σκοπό για τον οποίο έχουμε συλλέξει και χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση, η νομική βάση μπορεί να είναι:

  • ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: όταν η επεξεργασία ΔΠΧ είναι απαραίτητη για την υλοποίηση σύμβασης, όπου το φυσικό πρόσωπο (εσείς) είναι συμβαλλόμενο μέρος ή για να ληφθούν μέτρα κατ’ αίτησιν του φυσικού προσώπου πριν από σύναψη σύμβασης, όπως για παράδειγμα σε περιπτώσεις εγγραφής, ενδιαφέροντος για εργασία, κατάθεσης βιογραφικού σημειώματος με σκοπό την εύρεση εργασίας, κλπ.
  • ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ: το υποκείμενο των δεδομένων (εσείς) έχει για παράδειγμα συναινέσει στη χρήση cookies ή στην παραλαβή μηνυμάτων/newsletter. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία ΔΠΧ, ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία που αναφέρονται στην §13 ”Επικοινωνήστε μαζί μας ”.
  • ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ: όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωσή μας με νομοθετικές απαιτήσεις (πχ εργατική ή φορολογική νομοθεσία).
  • ΕΝΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ: η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει ο υπεύθυνος επεξεργασίας (εμείς) εκτός εάν υπερισχύει το συμφέρον ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι ελευθερίες του φυσικού προσώπου (εσείς). Όταν είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τον πελάτη μας, να προωθήσουμε τα προϊόντα / τις υπηρεσίες μας και να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά τους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας. Για παράδειγμα, θα βασιζόμαστε στο νόμιμο συμφέρον μας όταν αναλύουμε το περιεχόμενο που έχει προβληθεί στους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας, ώστε να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιούνται. Είναι, επίσης, για το νόμιμο συμφέρον μας να διεξάγουμε αναλύσεις μάρκετινγκ για να καθορίσουμε ποια προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να έχουν σχέση με τα συμφέροντα των πελατών και των δυνητικών πελατών μας.

Επιπλέον, υλοποιούμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να προστατεύσουμε την Εταιρεία (εμάς), τα φυσικά πρόσωπα (εσάς) και τους συνεργάτες μας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αλλοίωση, παραβίαση ή καταστροφή των ΔΠΧ που έχουμε στην κατοχή μας.

Συγκεκριμένα:

  • Κρυπτογραφούμε ορισμένες από τις διεργασίες μας.
  • Ελέγχουμε τη συλλογή στοιχείων, τις πρακτικές αποθήκευσης και επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών μέτρων ασφαλείας, για την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε συστήματα και διεργασίες.
  • Η πρόσβαση στα ΔΠΧ είναι περιορισμένη και ελεγχόμενη, και οι έχοντες πρόσβαση υπόκεινται σε αυστηρές συμβατικές υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας.
  • Στην περίπτωση που εξωτερικοί συνεργάτες (για λόγους συντήρησης ή υποστήριξης) έχουν, εν δυνάμει, πρόσβαση σε ΔΠΧ, σχετικά προσαρτήματα στις υπάρχουσες συμβάσεις συνεργασίας καλύπτουν τις απαιτήσεις του Κανονισμού.

Σε όλο τον κύκλο επεξεργασίας ΔΠΧ (από τη συλλογή μέχρι την καταστροφή ΔΠΧ) λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διασφάλιση της εμπιστευτικότητας, της ακεραιότητας και της διαθεσιμότητας των ΔΠΧ. Ανάλογα μέτρα απαιτούμε από τρίτα μέρη που χειρίζονται ή επεξεργάζονται ΔΠΧ εκ μέρους μας.

Οι υπηρεσίες και η ιστοσελίδα μας μπορεί να είναι προσβάσιμες από παιδιά ηλικίας μικρότερης των 16 ετών. Δεν επεξεργαζόμαστε, εν γνώσει μας, ΔΠΧ παιδιών ηλικίας μικρότερης των 16 ετών.

  1. Πρόσβαση στις δικές σας πληροφορίες

Στο πλαίσιο των δικαιωμάτων που σας παρέχονται από τον Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, μπορείτε να ζητήσετε ενημέρωση, διόρθωση ή περιορισμό της επεξεργασίας ή διαγραφή των δικών σας ΔΠΧ (δείτε αναλυτικά τα δικαιώματά σας στην Ενότητα 8).

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που αναφέρεται στην ενότητα ”Επικοινωνήστε μαζί μας” (ενότητα 13) ζητώντας το έντυπο αίτησης πρόσβασης (SAR, Subject Access Request), συμπληρώνοντάς το και αποστέλλοντάς το σε εμάς. Είμαστε υποχρεωμένοι να σας απαντήσουμε εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματός σας.

  1. Ενημέρωση για τα cookies

Χρησιμοποιούμε cookies με σκοπό τη βελτίωση της ταχύτητας και της ποιότητας εξυπηρέτησης, όποτε επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.

Το cookie είναι πληροφορία, σε μορφή αρχείου, που αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας και βελτιώνει την απόδοση της ιστοσελίδας σχετικά με την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιούνται ευρέως για την πιο αποτελεσματική λειτουργία των ιστότοπων καθώς και για να παρέχουν πληροφορίες σε εμάς, τους ιδιοκτήτες του ιστότοπου.

Οι παρακάτω πληροφορίες εξηγούν τι cookies χρησιμοποιούμε και γιατί:

Αναγνωριστικό περιόδου σύνδεσης (Session ID): αυτό το cookie (sessKey) χρησιμοποιείται για βασικές λειτουργίες του ιστότοπου και θυμάται προτιμήσεις του επισκέπτη όπως οι ρυθμίσεις γλώσσας. Η απενεργοποίηση αυτού του cookie μπορεί να έχει απροσδόκητες παρενέργειες κατά την περιήγηση στον ιστότοπό μας.

Cookie preference: αυτός ο τύπος cookie (cookiePreferences) χρησιμοποιείται για να θυμάται την επιλογή ενός χρήστη σχετικά με τα cookies στον ιστότοπό μας. Όπου οι χρήστες έχουν προηγουμένως υποδείξει μια προτίμηση, η προτίμηση του χρήστη θα αποθηκευτεί σε αυτό το cookie.

Universal Analytics (Google): Αυτά τα cookie χρησιμοποιούνται για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες για τη σύνταξη αναφορών και τη βελτίωση της ιστοσελίδας. Τα cookies (_ga, _gat, _gid) συλλέγουν πληροφορίες σε ανώνυμη μορφή, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού των επισκεπτών στον ιστότοπο, ποια ήταν η προηγούμενη ιστοσελίδα, και τις σελίδες που επισκέφθηκαν (Διαβάστε Google’s overview of privacy and safeguarding data).

YouTube cookies: Ενσωματώνουμε βίντεο από το δικό μας YouTube. Αυτή η επιλογή μπορεί να επιλέγει τύπους cookies (όπως: PREF – * Λήγει μετά από οκτώ μήνες, VSC – * λήγει στο τέλος της συνεδρίας σας, VISITOR_INFO1_LIVE – * λήγει μετά από οκτώ μήνες, remote_sid – * λήγει στο τέλος της συνεδρίας σας) στον υπολογιστή σας, όταν επιλέγετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο του YouTube, (διαβάστε περισσότερα στη σελίδα πληροφοριών του YouTube).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ακόμη και μετά την αρχική σας επιλογή, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις cookie για τον ιστότοπό μας, οποιαδήποτε στιγμή, επισκεπτόμενοι τις ρυθμίσεις cookie. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο (web browsers) επιτρέπουν τον έλεγχο των cookies μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να δείτε τι cookies έχουν οριστεί, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aboutcookies.org ή www.allaboutcookies.org.

Cookies επιδόσεων, λειτουργικότητας και στόχευσης

  1. Σύνδεσμοι με άλλους δικτυακούς τόπους

Σε περίπτωση που παρέχουμε συνδέσμους σε ιστότοπους άλλων οργανισμών, αυτή η Πολιτική Απορρήτου δεν καλύπτει τον τρόπο με τον οποίο ο άλλος οργανισμός επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου του άλλου ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Εντούτοις, η διαβίβαση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής. Παρόλο που θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να προστατέψουμε τα δεδομένα σας, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των ΔΠΧ κατά το στάδιο της διαβίβασής τους, και επομένως τα παρέχετε με δική σας ευθύνη.

Η εταιρεία έχει λάβει κάθε δυνατό μέτρο προκειμένου να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα από κάθε είδους προσβολή ή παραβίαση Παρότι έχουμε λάβει όλα τα εύλογα μέτρα, δεν υπάρχει αλάνθαστο σύστημα ασφαλείας. Συνεπώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα τύχουν αυθαίρετης και παράνομης πρόσβασης.

  1. Επικοινωνήστε μαζί μας

Γιωργος Λαγιος

Υπεύθυνος Προστασίας ΔΠΧ: Γιωργος Λαγιος

Διεύθυνση: Σοφοκλέους 7, Αθήνα,10559
Email: lagioslifementor@gmail.com
Τηλ: +306977465444

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ www.glagios.gr