Ο Μέντωρ είναι ένας πνευματικός σύμβουλος και καθοδηγητής. Πρώτη φορά ένα τέτοιο πρόσωπο εμφανίστηκε στην Οδύσσεια του Ομήρου, όπου ο Οδυσσέας εμπιστεύθηκε τον υιό του Τηλέμαχο στον πιστό του φίλο για όσο θα έλειπε. Συχνά η  Αθηνά, ως θεά της σοφίας, έπαιρνε την μορφή του Μέντορα στον Τηλέμαχο, μοιραζόταν την πείρα της, τον ενθάρρυνε, τον καθοδηγούσε και του μεταλαμπάδευε όλες τις γνώσεις για να ξεπεράσει καθε εμπόδιο.

Ονομάζομαι Γιώργος Λάγιος και είμαι καθηγητής ψυχολογίας, σύμβουλος ψυχικής υγείας, συγγραφέας και ομιλητής. Έχω μεταμορφώσει τις ζωές αναρίθμητων ανθρώπων οι οποίοι, όπως εσύ, δεν ήθελαν να σπαταλήσουν άλλο χρόνο, ενέργεια και χρήματα σε αναποτελεσματικές μεθόδους.

Η φιλοσοφία μου είναι πολύ απλή, ΄Αγάπησε τον εαυτό σου΄ και ύστερα θα σου δείξω τον τρόπο να αποκτήσεις τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν!

Ως άνθρωποι, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε θέματα που μας προκαλούν δυσφορία ή παρεμποδίζουν την καθημερινότητά μας. Αυτό επηρεάζει αρνητικά το μυαλό και το σώμα.

Την επιτυχία μπορούμε να τη μετρήσουμε αποκλειστικά με γνώμονα τα υποκειμενικά κριτήρια του κάθε ανθρώπου. Κανείς δεν μπορεί να σου πει αν είσαι ευτυχισμένος ή επιτυχημένος. Δεν μπορούν να το κάνουν ούτε οι γονείς σου, ούτε οι φίλοι σου, ούτε το αφεντικό σου και φυσικά ούτε και οι συνάδελφοί σου. ΕΣΥ θα καθορίσεις τι σημαίνει για σένα ο όρος ευτυχία. ΕΣΥ θα αποκτήσεις ξανά τον έλεγχο της ζωής σου. ΕΣΥ θα αποφασίσεις ποιο θα είναι το πεπρωμένο σου.

Αυτό το οποίο θα συνειδητοποιήσεις δουλεύοντας μαζί μου είναι πως διαθέτεις ικανότητες που ακόμα κι εσύ αγνοούσες ως τώρα. Τα όριά μας δεν καθορίζονται από τα λάθη μας αλλά ως επί των πλείστων από τους φόβους μας. Η δύναμή σου πηγάζει από τις δυνατότητες που ήδη κατέχεις και εκείνες που από κοινού μπορούμε να ξεκλειδώσουμε και να αναπτύξουμε.

Ο Έλληνας φιλόσοφος Αριστοτέλης, περισσότερο από 2000 χρόνια πριν όρισε την ευδαιμονία ως τον υπέρτατο στόχο ζωής. Η ευδαιμονία είναι μια κατάσταση ευζωίας, μια κατάσταση πραγματικής ευτυχίας. Ο Πλάτωνας και ο Σωκράτης -οι μέντορες του Αριστοτέλη -πίστευαν πως ο υπέρτατος σκοπός του ανθρώπου είναι να κατακτήσει την ευδαιμονία. Κατά τον Σωκράτη η ευτυχία δεν προέρχεται από εξωτερικές συνθήκες, από τον πλούτο ή την εξουσία, αλλά από την αυτογνωσία. Μόλις γνωρίσουμε πραγματικά τον εαυτό μας τότε θα ανακαλύψουμε τι μας κάνει αληθινά ευτυχισμένους.

giorgos lagios at moirazomai photo for cv

Everything is interconnected

Balance is the key to transformation

ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο νέος τρόπος ζωής σου θα περιλαμβάνει ρεαλιστική σκέψη, πρακτικές τεχνικές και χιούμορ. Ο τρόπος που θα ερμηνεύεις τα γεγονότα στη ζωή σου θα δημιουργήσουν τη νέα σου πραγματικότητα. Σε αυτή την πραγματικότητα εσύ επιλέγεις τη ζωή που θέλεις και τη ζωή που αξίζεις. Μαζί θα θέσουμε στόχους ώστε να θυμηθούμε το συναίσθημα του ενθουσιασμού, που θα σου επιτρέψει να ζήσεις μια ζωή με νόημα απελευθερώνοντας τις δυνατότητες σου στο έπακρο.

  • Θα μοιραστώ μαζί σου όλες τις γνώσεις που έχω αποκτήσει από την προσωπική μου εμπειρία και τι έφερε την ευφορία στη δική μου ζωή
  • Το ευρύ background μου και οι διαφορετικοί ρόλοι που κατα καιρούς έχω αναλάβει θα είναι το όχημά μου για να σε κατανοήσω ακόμα καλύτερα
  • Η ενσυναίσθηση που διαθέτω θα μου επιτρέψει να σε δεχτώ άνευ όρων

Η υπόσχεσή μου σε εσένα:

Δεν έχει σημασία από που προέρχεσαι,  ποιο είναι το παρελθόν σου, ποιος είναι ο τομέας της εργασίας σου,  η σεξουαλική σου ταυτότητα ή προσανατολισμός. Υπόσχομαι πως ο χρόνος που θα περάσουμε μαζί θα είναι σε ένα ασφαλές και μη επικριτικό περιβάλλον.

Θα αποκτήσεις όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε αυτό που ως τώρα φάνταζε ένα μακρινό όνειρο θα γίνει μια εφικτή πραγματικότητα.

Τώρα ήρθε η ώρα για να ξεπεράσεις εκείνα τα εμπόδια που σε κρατούσαν πίσω και να γίνεις η εκδοχή του εαυτού σου που πάντα ήξερες ότι μπορείς να γίνεις.

η καλυτερη επενδυση που μπορεις να κανεις ειναι στον εαυτο σου!

Σήμερα είναι η μέρα που θα ξεκινήσεις… Ο μελλοντικός σου εαυτός θα σε ευγνωμονεί!

Επικοινωνια